Délutáni úszástanfolyam
Törökbálint Sporközpont úszoda

Általános tájékoztató

Tanfolyami csoportok

Jelentkezési lap

Galéria

Tisztelt Szülők, Kedves Érdeklődők!

Elkészült a 2017/2018 tanév délutáni úszástanfolyam órarendje. Az órarend alapján lehetőségük van kiválasztani az Önök számára leginkább elfogadható időpontot, amit a jelentkezési lapon fel tudnak tüntetni.

A délutáni tanfolyam 2017. szeptember 11-én, hétfőn kezdődik és 2018. május 31-én fejeződik be. A tanfolyami szintekről a Tanfolyami csoportok dokumentumban, a díjakról pedig az Általános tájékoztatóban olvashatnak bővebben.

 

Kérjük, hogy mielőtt jelentkeznének, figyelmesen olvassák el, hiszen nem mindegy, hogy a szeptemberi kezdés során milyen tudásszintű csoportba kerül gyermekük.

A jelentkezési lapot személyesen lehet leadni 2017. augusztus 21-től az uszoda recepciójánál vagy az oktatók elektronikus elérhetőségén. Oktatóink 2017. augusztus 28-tól dolgozzák fel a beérkező jelentkezéseket és szeptember elejétől várható a visszaigazolás e-mailben, vagy telefonon keresztül.

Az úszástanfolyammal kapcsolatban 2017. szeptember 7-én szülői értekezletet tartunk a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola földszinti Zsolnai József termében 17.00 órai kezdettel, ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Oktatók elérhetősége:

Mindenkinek kellemes nyaralást és jó pihenést kívánunk!

Reméljük, hogy szeptemberben találkozunk!

Törökbálint Sporközpont úszoda