Oktatóink
Fitnesz
Frost Ildikó

Frost Ildikó (jóga)

Frost Ildikó vagyok 2007-ben ismerkedtem meg a jógával. Hamarosan megtapasztaltam a pozitív hatásait és fokozatosan mindennapjaim részévé vált. Több év gyakorlás után iratkoztam be egy jógaoktató képzésre. A képzés ideje alatt a gyakorlással egybekötve a jóga elméleti hátteréről és filozófiájáról tanultam.

A jógában minden megtalálható, az erő, a nyújtás a helyes légzés és a tudatos testhasználat. Testünkre figyelnünk kell, és nem mindegy, hogy milyen mozgást végzünk vele.

Szeretettel várlak óráimon, hogy te is megtapasztald a jóga áldásos hatásait.

Fischer Brigitta

Fischer Brigitta (kondi, step)

Az aerobik iránti szeretetem gyermekkoromban kezdődött, mikor ellátogattam az első aerobik órára. Ezt követően 2012-ben végeztem a Testnevelési főiskolán aerobik oktatóként.

A tanulmányaim megkezdése előtt helyettesítő oktatóként tartottam alakformáló és step aerobikot, a tanulmányim befejezését követően már a saját óráimat tartom, zsírégető step aerobikot és alakformáló kondi tornát.

A célom, hogy megismertessem az emberekkel a mozgás örömét és segítsem őket az egyéni célkitűzéseik elérésében a sport területén.

Meinhardt Nikolett

Meinhardt Nikolett (Zumba, Zumba KIDs, zsírégető step, Iron boksz, XBT® tréning)

11 éves korom óta táncolok, ami nagyon meghatározta az életemet. Előtte ritmikus sportgimnasztikára, illetve zenés tornára jártam. 15 éves koromban elkerültem a Botafogó táncegyütteshez, ahol sikerült bekerülnöm a csapatba, számos versenyen, illetve rendezvényen való részvételemmel erősítve.

2011 júliusában sikeres vizsga mellett megszereztem a társastánc oktatói igazolványt. Itt nem csak a társastánc oktatás bővebb tudásának megszerzésére volt lehetőségem, hanem történelmi táncok, divattáncok, jazz balett képzésben is részesültem.

2014 nyarán részt vettem egy kubaiak által szervezett tánctáborban, ahol is részese lehettem több fantasztikus órának, többek között a zumbának. Szeptemberben el is végeztem az oktatói képzést. Repertoáromban szerepel bachata, merenge, reggeaton, cumbia, salsa, cha-cha-cha, samba, illetve olyan egyszerű sorok, melyeket bárki könnyen elsajátíthat, így is biztosítva, hogy mindenki jól érezze magát, illetve jó érzéssel távozzon órámról.

Muszta Réka

Muszta Réka (step, kondi, alakformáló, zsírégető)

Sziasztok! Muszta Réka vagyok, 2002 óta tartok aerobic órákat.

Kórtól és edzettségi szinttől függetlenül tudom ajánlani az alakformáló óráimat és a step aerobicot is,mindenki számára elsajátítható mozgásanyaggal!

Én nagyon szeretem ezeket a mozgásfajtákat és a saját "bőrömön" tapasztalom a jótékony hatásait:) Várok MINDENKIT szeretettel és sok mozgással:)))

Nagy Erika

Nagy Erika (csoportos Fitness & Zumba )

2015-ben lettem Zumba oktató és azóta is folyamatosan fejlesztem és képzem magam. Jelenleg az IWI - International Wellness Institute hallgatója vagyok.

Gyerekkorom óta sportolok. Akkoriban balettoztam, verseny futó voltam, kosárlabdáztam... Szinte mindent kipróbáltam, de végül a tánc és a fitness világában találtam magamra és azóta is ez a szenvedélyem.

Mindig is olyan sportot kerestem, ami nemcsak a testet formálja, de a lelket is. Erősít és mindemellett célokat, álmokat éleszt újra. Célom, hogy minél több emberhez eljuttassam a mozgás szeretetét a legkisebbektől, egészen a legbölcsebbekig, hogy egy egészséges, boldog és célokkal teljes életet éljenek. :)

Nádai Krisztina

Nádai Krisztina (gyógytestnevelő, gerinctorna, alakformáló tánctréning)

 

 

 

 

Sándor Krisztina

Sándor Krisztina (alakformáló, zsírégető, köredzés)

Sándor Krisztina vagyok, két kisfiú büszke anyukája. Gyermekkorom óta, hobbi szinten sportolok. Nagyon fontos számomra az egészséges életmód.

Szeretek "adni", ezért tartok edzéseket nagyon szívesen. Öröm számomra, ha a vendégek mosolyogva, kellemes fáradtsággal, jóleső érzéssel távoznak az óráimról.

A mozgás örömet nyújt, fiatalít és az egészséges életmód feltétele! Nem utolsó sorban, esztétikus külsőt biztosít.

Spinning instructorok
Bóta Ili

Bóta Ili

Bóta Ili vagyok, sportoktató, a Törökbálinti Sport Egyesület (TSE) Szabadidő-sport szakosztályának vezetője. A TF-en sportoktatóként 1998-ban végeztem, de azóta is folyamatosan képeztem, képzem magam.

A sport a mindennapjaim része. Törökbálinton tartok fitness órákat, edzéseket: ovis tornát, női kondit, SpinRacinget, step- aerobicot és szép korúak tornáját.

Célom, hogy minden korosztályt hozzásegítsek mindahhoz az élményhez, pluszhoz, amit a sport adni képes. Nagyon fontosnak tartom, hogy óráim ne csupán a mozgás iránti vágyat elégítsék ki, hanem a hozzám járókat segítsék, támogassák is mindennapi életükben.

Hiszen a sport nem csupán egy fizikai tevékenység. Pozitív életérzés, maga az egészség:

 • erősíti az ellenálló képességet, energikusabbá és kitartóbbá tesz,
 • oldja a stresszt, önbizalmat ad;
 • fitten tart testileg és szellemileg,
 • szórakozás, játék,
 • közösség, társasági létforma.

Tarts velünk TE is, légy része csapatunknak!

Bármilyen cél hozzon Téged foglalkozásomra, számodra is biztos hasznot hoz a mozgás. Hiszek abban, hogy tudlak segíteni a céljaid elérésében, hogy mindenkiben – Benned is – ott van a lehetőség erre.

Nagy - Mályi Enikő

Nagy - Mályi Enikő

16 éves korom óta rendszeresen sportolok. Verseny aerobikkal kezdtem, mellette hobby szinten futottam.

Sokféle mozgásformával megismerkedtem az elmúlt időszakban, de számomra leghatékonyabbnak SpinRacing bizonyult mind fogyás, mind állóképesség, mind egészségmegőrzés szempontjából. Úgy gondolom, hogy rohanó, felfokozott életünkbe nem egyszerű időt szakítani magunkra, ezért sport választásnál mindenképp olyan irányzatot érdemes választani, ami lehetőleg minden izomcsoportunkat hatékonyan átmozgatja a rászánt idő alatt.

A SpinRacing egy total body tréning, azaz egy óra alatt a teljes test átmozgatásra alkalmas.

Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra illetve a törzs izmainak erősítésre, amely az irodai ülőmunka illetve a mozgásszegény életmód miatt vált fontossá. Gerinctrénerként látom ennek a szükségességét és hasznossággát, ezért a Spinracing óráimba, gerinctréning elemeket is beleszövök.

A másik elv amit vallok, a fokozatosság és változatosság elve. Nincs elérhetetlen cél, csak cél nélküli ember. Ha változni, fejlődni szeretnél gyere el az órámra.

Várlak szeretettel.

Ruszka Magdi

Ruszka Magdi

A spinning az egyik leghatékonyabb kardió edzésforma. Erősíti a szívet, növeli a tüdő kapacitást, remek állóképességet ad és nem utolsó sorban rendkívüli zsírégető hatással rendelkezik. (60 perc alatt akár 700-800 kcal is elégethetünk vele)

Spinning óráimon a folyamatos fejlődésre helyezem a hangsúlyt, mindezt dinamikus mai zenére. Szeretném, hogy minél többen megismerjétek és megszeressétek ezt a fajta sportolási lehetőséget.

Ha szeretnél egy óra önfeledt kikapcsolódást a szürke hétköznapokból itt a helyed!

Kasza Attila

Kasza Attila

Végzettségem Spinning® STAR1 oktató, amatőr kerékpár versenyző vagyok (Sólyom team).

Spinning oktatóként elsődleges célom az emberekkel megszerettetni a mozgás örömét!

Óráim változatos, néha könnyed laza, néha nehezebb kihívásokkal teli. Célom, hogy ezt a szemléletet, mozgásformát, kerékpáros tapasztalataimat vendégeimmel is megismertessem. Hozzásegítsemtudatos edzésre, kitartásra testi-lelki egyensúlyuk eléréséhez, és átadjam a Spinning® érzést! Különböző zenékkel igyekszem a tekerés közben átélhető érzéseket kihangsúlyozni ! Könnyebb részeknél lágy zenékkel, magasabb intenzitásnál progresszívebb ösztönzőleg ható trance psytrance elektronikus műfajokkal teszem élvezetesé!

Székely Attila

Székely Attila

 

 

 

Személyi edzés
Mészáros Krisztina

Mészáros Krisztina

Elérhetőség: 06 20 626-1211

Személyi edző tart egyéni foglalkozásokat azoknak, akik szeretnének céltudatosan, biztonságosan és eredményesen sikereket elérni a sportos életükben.

 

 

Simon Tamás

Simon Tamás

Személyi és teremedző.

Elérhetőség: 06 70 232-6993

 

 

 

Vályi-Egri Annamária

Vályi-Egri Annamária

Elérhetőség: 06 70 547-2677

Sportos családban, korán szívtam magamba a mozgás szeretetét, mára pedig már tudományosan is alá tudom támasztani a testmozgás jótékony, minőségi életre való hatását. Vendég-centrikus és munkámra gondosan figyelő edző vagyok. Segítek megvalósítani mindazt, amit reálisan kitűzünk célnak, mind testileg, mind mentálisan (stresszkezelő technikák, kineziológia). Célom, hogy edzéseimen a vendég kiszakadjon a hétköznapok rohanásából, fásultságából és nyugodt hangulatú ám változatos gyakorlatokkal haladjunk a cél felé, legyen az egy általános fittség elérése vagy/és fenntartása, állóképesség javítása, fogyás, vagy épp mozgásszervi megbetegedés utáni rehabilitáció. Fontosnak tartom az ép testben ép lélek elvét, így minden tudásommal azon vagyok, hogy ezt megvalósítsam. Sokévnyi tapasztalattal rendelkezem, önmagamat folyamatosan képzem, tudásomat mélyítem. Tinédzser kortól várom kedves leendő vendégeimet szeretettel.

Végzettségeim:

 • Testnevelő tanár - rekreáció szervező (2006)
 • Személyi edző (IWI 2008)
 • TRX Instruktor
 • Koncept Regatta Instruktor
 • Komplex mozgásterapeuta
 • Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó ®