Szolárium
Törökbálint Sporközpont szolárium
Törökbálint Sporközpont szolárium

Precizitás és művészet

Igazi remekmű a szoláriumok között

Nem számítanak a körülmények, nem számít az igénybevétel, az új Sunless V58 a tökéletes légtechnikának és a pontosan megtervezett barnító térnek köszönhetően, 38%-kal jobban barnít, mint elődjei, így kategóriájában eléri a maximális barnítási teljesítményt. Az 50%-kal megnövelt ventillátor teljesítmény a kellemes szoláriumozás megszállottjainak szól.

A beépített digitális időzítőn, minden vendég nyomon követheti szoláriumozási idejét.

A szoláriumozásról:

A szolárium jótékony hatással van ránk fizikailag és lelkileg is. Erősíti az immunrendszerünket, segíti a D-vitamin beépülését a szervezetünkben, csökkenti a narancsbőr látványát és az esetleg bőrhibák is kevésbé észrevehetőek. Miközben kényelmesen napozunk, a szervezetünk elindítja a boldogsághormon termelődését. Ezért is vehetjük észre, hogy nyáron mindenki sokkal felszabadultabb és mosolygósabb. Azonban a nyár elteltével a kevesebb napsütés már nem elegendő ehhez, így ezt akár 10 perc szoláriumozás is pótolhatja. Időben is rengeteget spórolhatsz, így nem kell bánnod, hogy nem feküdtél napokat a zsúfolt strandon.

Fontos, hogy a bőrödnek megfelelő időre vedd igénybe a szolárium használatot. Ha ne tudod, hogy számodra mi lenne az ideális, kérd ki a személyzet véleményét. Ha világos a bőröd, vagy nagyon régen napoztál, vagy szoláriumoztál, akkor a javasolt idő 5-8 perc. Ha bőröd nem hófehér és szoktál napozni, szoláriumozni, akkor a javasolt idő 6-12 perc. Ha sötét a bőröd, vagy nagyon gyorsan lebarnulsz, esetleg eddig is szoliztál, akkor a javasolt idő 8-15 perc. Fontos, hogy a napozást mértékkel használjuk! A szoláriumozást nem szabad lázas vagy gyulladásos állapotban használni.