Törökbálint Sportközpont

Hírek


Ovis fejlesztő torna indul újra október 15-től a Sportközpontban

Ovis fejlesztő torna indul újra október 15-től a Sportközpontban

A gyerekek mozgásfejlesztése nem csupán a testüket és a kis tudatukat fejleszti, hanem a személyiségükre is hatással van. A rendszerességen keresztül egy olyan igényt és szeretetet alakítunk ki bennük a mozgás és a sport irányába, hogy felnőttként bármilyen mozgásos tevékenységet kikapcsolódásnak fognak megélni.

Hozd magad formába a Powerade támogatásával!

Hozd magad formába a Powerade támogatásával!

Ősszel sincs megállás a Törökbálint Sportközpontban. A Powerade támogatásával 8 hetes kihívás indul, melynek keretein belül heti 4 spinning edzésen van lehetőség kilométereket gyűjteni és ezáltal garantált nyereményeket szerezni. A programban résztvevő órákon a szervezők gondoskodnak a hidratálásról, hiszen izotóniás sportitalt kap minden vendég. A nyitóesemény október 15-én (kedden) lesz 18 órától, ami egy dupla óra lesz, 1 edzés áráért. Egy FTP-teszt (állóképességi teszt) után belevetjük magunkat a spinning edzésbe és 20 óráig meg sem állnak a pedálok. A létszám korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges. Természetesen folyamatosan lehet csatlakozni a programhoz, bárki belevetheti magát a kilométergyűjtésbe.

Zsebeld be Te a főnyereményt: egy profi bringás szettet!

Sok nagyszerű sport van, de a legcsodálatosabb az úszás!

Sok nagyszerű sport van, de a legcsodálatosabb az úszás!

Szeptember első hetében kezdődnek a délutáni úszótanfolyamok a sportközpontban, melyekre még vannak szabad helyek, korlátozott számban. Az oktatás keretein belül szeretnénk minél több gyermeknek átadni az úszástudás örömét.

Úszótanfolyamaink mellett hamarosan kezdődnek a vízilabda és triatlon edzések is.

Törökbálinti hírek és programok
Programok