Törökbálint Sportközpont

Spinning

Óratípusok

Spinning

A SPINNING® egy csoportos, a zene ritmusára végzett teremkerékpár edzés, melynek segítségével kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül bárki elérheti céljait! Kiváló az állóképesség fejlesztésére, a keringési- és légzőrendszer egészségi szintjének növelésére és a mindennapi stressz leküzdésére. Az edzés során nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is erősebbek lesznek a vendégek.

Izületkímélő mozgásforma, nagy hangsúlyt fektet a helyes kerékpár beállításokra és a tekerési technikák tökéletes kivitelezésére. A SPINNING® edzésen nincs bonyolult koreográfia, így minden vendég saját magára tud figyelni. A terhelés mértéke kizárólag az egyén döntése! Az óra speciális, SPINNER® kerékpárokon zajlik, 45-50 perc tekerésből és az azt követő nyújtásból áll. Minden oktatónál és minden edzésen új zenékkel és új kihívásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők!

Spinracing

Nagy mennyiségű oxigén felhasználásával járó munkavégzés, magas intenzitású edzésforma, mely a biciklis tréning egy változatos formája. Total body traning, a bicikli által megmozgatott és erősített farizom és lábizom mellett dolgoztatja a kar, vállöv, hát és gerinc izomzatát. Zenére történő színes, változatos és motiváló edzés. Az izomzat és állóképesség fejlesztése mellett pozitívan hat a testtudat fejlődésére, és igen kedvező élettani hatást fejt ki a szív- és vérkeringési rendszer, a légzőrendszer, az anyagcsere folyamatok hatékonysága, valamint a mentális képesség javítása terén.

Spinning órarend

Törökbálinti hírek és programok
Programok