Törökbálint Sportközpont

Terembérlés

Zsolnai József terem

300 fő befogadására alkalmas, projektorral (HDMI/VGA) felszerelt, ahol a kényelem és a modern technika ötvözi egymást. Ezt bizonyítja a 6x4 méteres vetítővászon és a minőségi hangosítás, ahol teljesen besötétítve szinte mozi hangulat is produkálható a 7.1-es hangrendszerrel. Mindezt a nézők puha, párnázott, felhajthatós székekből élvezhetik, melyeknek konferenciákhoz is alkalmas jegyzetasztalai vannak. Dedikált WIFI elérhetőség. Ideális helyszín lehet szimpóziumok, kulturális estek és koncertek megrendezéséhez is.

Fekete József terem

Színházi széksoros ültetés esetén 300 fő, körasztalos elrendezés esetén 180 fő befogadására alkalmas 490 m²- es terem. Az előadótér mögötti fallal takart terület felkészülésre, átöltözésre, catering kiszolgálására is alkalmas. A terem ideális helyszín lehet bálokhoz, konferenciákhoz, esküvőkhöz, sajtótájékoztatókhoz, melyek tökéletes lebonyolításához egy projektor (HDMI/VGA), a mennyezetbe épített hangrendszer és egy 5x3 méteres vászon nyújt segítséget. A koncertekhez a mobil hangosítást javasoljuk, mely a legjobb hangulatot biztosítja. Dedikált WIFI elérhetőség.

Sportcsarnok

Légkondicionált, eredményjelzővel, szélessávú internettel rendelkezik. A sportcsarnok sportparkettával borított, mely rendezvények idejére fekete padlóval lefedhető. A csarnokhoz hat zuhanyzós, wc-s öltöző tartozik. A sportcsarnok alkalmas helyszín lehet sportesemények, konferenciák, céges partik, gálavacsorák, koncertek megrendezéséhez, esetleg forgatások helyszínéül is szolgálhat. A lelátó akadálymentesített, mely 200 ülőhellyel és 300 állóhellyel rendelkezik. A csarnok alkalmas röplabda, kosárlabda, futsal, kézilabda, floorball, vívás sportágak, valamint küzdősportok kiszolgálására is. Jól összevariálva több sportág is működhet egyidejűleg a három pályán. A centerpályán hitelesített kosárlabda-, kézilabda- és futsalpálya, valamint szabvány röplabda felfestés van. A sportcsarnok játéktere 24 x 46 m-es, mely igény szerint 3 részre osztható. Sportrendezvényekhez a csarnokban található 2 db motorosan leengedhető kosárlabda palánk, kézilabda kapu, valamint röplabda háló.

Információk a terembérléssel kapcsolatban:

Törökbálinti hírek és programok
Programok